пятница, 11 августа 2017 г.

Календарне планування


Календарне планування:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc

нові у цьому році 5,6 та 9 класи.
зміни у 5 класі мінімальні: додані списки при роботі з текстом і навчальні сервіси Інтернету. практика попереднього року показала, що розподіл годин і послідовність тем цілком адекватна. правда, цього року переставляю роботу з текстом в сам кінець - експериментую  (це взагалі-то опціонально)
6 клас - оновлена цьогоріч програма. лише 3 теми: графіка, презентації, алгоритми. у моєму варіанті планування алгоритми посередині з кількох міркувань. по-перше, так вони "розбиваються" зимовими канікулами і не відчуваються як довжелезна тема. по-друге, за рахунок "проекту" можна регулювати резервний час (цей блок уроків можна перенести в сам кінець, при бажанні, або розподілити по темах, як варіант). і по-третє, гарно захопити темою Годину коду, яка на початку грудня (дякую за ідею Ирина Слуцкая).
9 клас - довчаються за програмою для тих учнів, які розпочали вивчення інформатики у 5 класі. є дві програми, по 2 години на тиждень (насправді десь є ще третя, для поглибленого вивчення інформатики, там здається 4 години на тиждень - цікаво, чи за нею хтось йде).
мої уподобання незмінні - програма для гімназій значно логічніша і зручніша структурно, але є планування і для стандартної програми.
якби раптом хтось зайшов на ДистОсвіту https://dystosvita.gnomio.com/ - всі курси очищені від попередньо-річної інформації, тож не лякайтесь, а реєструйтесь на кожен курс заново. традиційно - цілком безкоштовно.
про нові курси цього року (5,6,9) розкажу і покажу чуть пізніше 

Комментариев нет:

Отправить комментарий